Open huis werkgroepen & Bestuurlijke Vacatures

Open huis werkgroep Haarlem

Het bestuur van de werkgroep Haarlem houdt op zaterdag 8 september, voor het begin van het nieuwe cursusseizoen, voor alle leden en belangstellenden haar jaarlijkse open huis.

Onder het genot van een hapje en drankje  kunnen wij bijpraten over het afgelopen seizoen, wetenswaardigheden uitwisselen en kennismaken met onze hobby voor diegene die daar nog niet bekend mee zijn. Wij hebben weer enkele plaatsen vrij voor diverse cursussen, dus introducees zijn van harte welkom. Heeft u mensen in uw familie- of kennissenkring die geïnteresseerd zijn, neem deze dan gerust mee. U bent welkom van 13:30 tot 16:30 uur.

Vacatures

Het Landelijk bestuur van de NLC, met vertegenwoordigers uit alle werkgroepen en commissies, zoekt versterking.
Door allerlei omstandigheden (waar onder gezondheid) zijn er lege plekken op belangrijke posities gevallen. Wettelijk verplicht voor een vereniging zijn een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Zonder deze functies is er geen club. Gelukkig hoeven deze drie personen niet alleen alles te regelen; er zijn bij het NLC meerdere bestuursleden actief.
We zoeken, op korte termijn, een penningmeester en een secretaris, maar ook de voorzitter treed af. Met andere woorden: er moet iets gebeuren!
De hoeveelheid werk voor een landelijk bestuurder van de NLC is te overzien. Er zijn tenminste 4 vergaderingen per jaar, en een paar activiteiten die aandacht verdienen (nieuwjaars receptie, beurzen, en dergelijke).
Ook zoeken we een webmaster, voor onderhoud aan onze website (WordPress).
Lijkt het iets voor jou, informeer dan naar de mogelijkheden bij een bestuurslid.