Nieuws mbt de ALV, Beurs Haarlem, cursussen, bestuurlijke vacatures, speciale bijeenkomsten.


UPDATE 071121: NIEUWE COVID-19 REGELGEVING BEURS HAARLEM 12dec21.

In naleving van de door de overheid opgelegde Covid-19 regelgeving moeten bezoekers van de beurs in de leeftijd van 13 jaar en ouder voorzien zijn van een CTB  (controle test bewijs, QR code) en deze bij het bezoeken van de beurs tonen. Bezoekers zonder CTB (QR code) worden niet toegelaten tot de beurs.

Voorts dienen de bezoekers die ondanks een QR code toch gezondheidsklachten hebben in de vorm van een verkoudheid en/of griep de beurs niet te bezoeken.


Update 1 sept. 2021: VERBOUWING SMEEDHOL DEN HAAG

Helaas, net nu de lockdown versoepelt, heeft de woningbouwvereniging, van wie wij de ruimte huren, besloten om te gaan renoveren. Nog een half jaar stil zitten met smeden wordt ons toch te veel, gelukkig hebben wij het CKC aan de Leidse Wallen 80 in Zoetermeer bereid gevonden, om ons tijdelijk ruimte te verhuren voor het smeden op donderdagmiddag en vrijdagavond. De docenten die het smeden begeleiden hebben hun opleiding genoten aan de vakschool in Schoonhoven. Er is geen vast omlijnd lesprogramma, maar er wordt wel aandacht besteed aan de basistechnieken zoals zagen vijlen en solderen. Heb je altijd al een leuke hanger of ring voor jezelf vriend of vriendin willen maken, uniek in uitstraling en ontwerp dan is dit je kans om bij ons aan te schuiven. Op de vrijdagavond is er nog ruimte om deel te nemen. We starten op 3 september van 19.00 tot 22.00 uur (17 lessen van 3 uur voor €195,–), mocht je wekelijks te intensief vinden dan is er ook nog 1 plek om eens in de 14 dagen te komen smeden tegen gereduceerd tarief. Je interesse om deel te nemen kun je kenbaar maken via mail adres: nlcbestuurwgdenhaag@gmail.com

(p.s. Kijkt u eens op de pagina Werkgroepen => Den Haag => “Nieuws en nieuwsbrieven” voor de huidige status van de verblijven)

COVID-19:

Update 1 sept. 2021:

Voorzichtig gaan we de cursussen in Haarlem weer beginnen!  Neemt u contact op met uw slijp- of smeedleider wat de mogelijkheden zijn voor specifiek de cursus die u volgt.

Helaas liggen de cursussen in Den Haag tijdelijk stil i.v.m. de grote verbouwing die daar op dit moment plaatsvindt. Kijkt u voor een indruk op de pagina “WERKGROEPEN => DEN HAAG => NIEUWS- en Nieuwsbrieven.”