Nieuws mbt de ALV, Beurs Den Haag, cursussen, bestuurlijke vacatures, speciale bijeenkomsten.

Beste leden van de NLC,
 
Wegens het COVID-19 / Coronavirus en de daarmee beperkingen opgelegd door onze regering moeten wij de A.L.V. tot nader order uitstellen.
Zodra we een nieuwe datum kunnen vaststellen zullen wij u informeren via de Facetten en deze website.
Met vriendelijke groeten,
Nederlandse Lapidaristen Club
________________________________________________________________________________________________
Beste bezoekers van de Haagse beurzen, 
Het zijn momenteel zeer uitzonderlijke tijden en de Nederlandse overheid heeft omwille van Covid-19/Coronavirus ook alle evenementen tot en met 6 april 2020 verboden en deze maatregel kan verlengd worden.
Dit heeft directe gevolgen voor heel veel evenementen in Nederland maar ook over de rest van de wereld.
Zo ook voor de Haagse beurs 2020 van de Nederlandse Lapidaristen Club: uw gezondheid en de gezondheid van alle standhouders is voor ons de eerste prioriteit en deze kunnen wij momenteel niet waarborgen.
De 75e editie van de Haagse beurs zal niet plaats kunnen vinden op 4 & 5 april 2020 en zal worden verplaatst naar een latere datum in 2020.
Deze hoop ik zo spoedig mogelijk bekend te kunnen maken aan u.
Niemand had de huidige omstandigheden kunnen voorzien en niemand had hierop kunnen anticiperen.
Indien u algemene vragen heeft omtrent het Covid-19/Coronavirus verwijs ik u door naar de website van de overheid: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 ,hier kunt u alle informatie en ontwikkelingen terug vinden.
Ik zal u zo spoedig mogelijk informeren over de laatste ontwikkelingen omtrent de NLC beurs Den Haag 2020!
Ik wens u veel sterkte en wijsheid toe in deze moeilijke tijden en ben er van overtuigd dat we samen ook deze uitdagingen zullen overwinnen.
Met vriendelijke groeten,
Nederlandse Lapidaristen Club

 

 

Vacature Werkgroep Den Haag

De NLC (Nederlandse Lapidaristen Club) is voor de hobbycursus cabochon slijpen in Den Haag op zoek naar een iemand die, op vrijwilligersbasis en tegen een km vergoeding, op de donderdagavond cursisten wil begeleiden.  Al jaren verzorgd de NLC cursussen in het slijpen van edelstenen waarin de leden hun hobby op verschillende niveaus kunnen beoefenen. Onze slijpleiders zijn ervaren in het slijpen en vinden het leuk om deze op een laagdrempelige manier over te brengen. Om de mogelijkheid te geven aan cursisten ook op de donderdagavond te kunnen slijpen zijn wij op zoek naar iemand die deze taak zou willen nemen. Uiteraard is er de mogelijkheid, indien gewenst, om eerst naast een van onze slijpleiders te lopen om alvast ervaring op te doen en daarna zelfstandig te beginnen. Voor meer informatie: nlcdenhaag@gmail.com