Nieuws mbt de ALV, Beurs Den Haag, cursussen, bestuurlijke vacatures, speciale bijeenkomsten.

Update 1 sept. 2021: VERBOUWING SMEEDHOL DEN HAAG

Helaas, net nu de lockdown versoepelt, heeft de woningbouwvereniging, van wie wij de ruimte huren, besloten om te gaan renoveren. Nog een half jaar stil zitten met smeden wordt ons toch te veel, gelukkig hebben wij het CKC aan de Leidse Wallen 80 in Zoetermeer bereid gevonden, om ons tijdelijk ruimte te verhuren voor het smeden op donderdagmiddag en vrijdagavond. De docenten die het smeden begeleiden hebben hun opleiding genoten aan de vakschool in Schoonhoven. Er is geen vast omlijnd lesprogramma, maar er wordt wel aandacht besteed aan de basistechnieken zoals zagen vijlen en solderen. Heb je altijd al een leuke hanger of ring voor jezelf vriend of vriendin willen maken, uniek in uitstraling en ontwerp dan is dit je kans om bij ons aan te schuiven. Op de vrijdagavond is er nog ruimte om deel te nemen. We starten op 3 september van 19.00 tot 22.00 uur (17 lessen van 3 uur voor €195,–), mocht je wekelijks te intensief vinden dan is er ook nog 1 plek om eens in de 14 dagen te komen smeden tegen gereduceerd tarief. Je interesse om deel te nemen kun je kenbaar maken via mail adres: nlcbestuurwgdenhaag@gmail.com

COVID-19:

Update 1 sept. 2021:

Voorzichtig gaan we de cursussen in Haarlem en Den Haag weer beginnen!  Neemt u contact op met uw slijp- of smeedleider wat de mogelijkheden zijn voor specifiek de cursus die u volgt.

Update 14 dec. 2020:

Helaas moeten wij u mededelen dat per direct, maandagavond 14 december 2020, i.v.m. de lockdown, alle activiteiten van de Werkgroepen  gestopt zijn. De clubverblijven zijn tot 19 januari 2021 gesloten.

_________________________________________________________

Beste leden van de NLC,

 Wegens het COVID-19 / Coronavirus en de daarmee beperkingen opgelegd door onze regering moeten wij de A.L.V. tot nader order uitstellen.
Zodra we een nieuwe datum kunnen vaststellen zullen wij u informeren via de Facetten en deze website.
Met vriendelijke groeten,
Nederlandse Lapidaristen Club

Helaas heeft het bestuur van de werkgroep Haarlem moeten besluiten dat de beurs in Haarlem op 13 december 2020 niet kan doorgaan.

________________________________________________________________________________________________

Helaas is ook de op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2020 geplande beurs in het GIA Trade- & Exhibition Centre Den Haag, door de nu uitgevaardigde Covid-19 regels, afgelast.